|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GKK1102
|
Laboratuvar Teknikleri
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1103
|
Genel Mikrobiyoloji
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1104
|
Hijyen ve Sanitasyon
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1106
|
Gıda İşleme İlkeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GKK1108
|
Gıda Kimyası
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GKK1109
|
Biyoistatistik
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1110
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri
|
1+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1111
|
Bilgi ve İletişim Teknolojisi
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GKK1112
|
Gıda Katkı Maddeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDI1101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1101
|
Yabancı Dil I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1201
|
Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GKK1210
|
Gıda Mikrobiyolojisi
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1218
|
Tahıl ve Ürünleri Analizleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1219
|
Süt ve Ürünleri Analizleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1220
|
Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK1221
|
Et ve Ürünleri Analizleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDI1201
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1201
|
Yabancı Dil II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SECMES2YY
|
Seçmeli Dersler 1.Sınıf 2.yarıyıl
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
24
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GKK2114
|
Gıda Ambalajlama
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GKK2123
|
Özel Gıda Ürünleri Analizleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GKK2124
|
Gıda Tesis Kuruluş ve Organizasyon
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GKK2126
|
Fermente Ürünlerin Analizleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GKK2127
|
Duyusal Analizler
|
1+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GKK2137
|
Gıda Kalite Kontrol Uygulamaları
|
0+4+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SECMES3YY
|
Seçmeli Dersler 2.Sınıf 1.yarıyıl
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
24
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ISE2300
|
İşyeri Eğitimi
|
12+0+0
|
Zorunlu
|
12
|
|
|
|
ISU2200
|
İşyeri Uygulaması
|
0+18+0
|
Zorunlu
|
18
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|