Susurluk Meslek Yüksekokulu / Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi - Dersler
1.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
AIT1101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2+0+0 Zorunlu 2
GKK1102 Laboratuvar Teknikleri I 2+1+0 Zorunlu 4
GKK1103 Mikrobiyoloji 3+1+0 Zorunlu 5
GKK1104 Hijyen ve Sanitasyon 2+0+0 Zorunlu 2
GKK1106 Gıda İşleme İlkeleri 2+1+0 Zorunlu 4
GKK1107 Bilgi ve İletişim Teknolojisi 2+0+0 Zorunlu 2
GKK1108 Gıda Kimyası 3+0+0 Zorunlu 4
GKK1109 Mesleki Matematik 2+1+0 Zorunlu 3
TDI1101 Türk Dili I 2+0+0 Zorunlu 2
YDI1101 Yabancı Dil I (İngilizce) 2+0+0 Zorunlu 2
Toplam AKTS 30
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
AIT1201 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II 2+0+0 Zorunlu 2
GKK1202 Laboratuvar Teknikleri II 2+1+0 Zorunlu 3
GKK1203 Bal ve Şekerli Ürünler Analizleri 2+1+0 Zorunlu 4
GKK1204 Yağ Analizleri 2+1+0 Zorunlu 4
GKK1210 Gıda Mikrobiyolojisi I 2+1+0 Zorunlu 4
GKK1211 Katkı Maddeleri 2+0+0 Zorunlu 3
TDI1201 Türk Dili II 2+0+0 Zorunlu 2
YDI1201 Yabancı Dil II (İngilizce) 2+0+0 Zorunlu 2
[G] SECMES2YY Seçmeli Dersler 1.Sınıf 2.yarıyıl - Seçmeli 6 3
Toplam AKTS 30
Gruplu Dersleri Göster
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
GKK2110 Süt ve Ürünleri Analizleri I 2+1+0 Zorunlu 4
GKK2111 Et Ürünleri Analizleri I 2+1+0 Zorunlu 3
GKK2112 Tahıl ve Ürünleri Analizleri I 2+1+0 Zorunlu 4
GKK2113 Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri I 2+1+0 Zorunlu 3
GKK2115 Gıda Mikrobiyolojisi II 3+1+0 Zorunlu 4
GKK2117 Mesleki Uygulama I 0+5+0 Zorunlu 4
GKK2118 Staj 0+0+0 Zorunlu 4
GKK2106 İletişim 2+0+0 Seçmeli 2
GKK2120 Numune Alma ve Yöntemleri 2+0+0 Seçmeli 2
HGC2121 Gönüllülük Çalışması 2+0+0 Seçmeli 2
[G] SECMES3YY Seçmeli Dersler 2.Sınıf 1.yarıyıl - Seçmeli 8 2
Toplam AKTS 40
Gruplu Dersleri Göster
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
GKK2202 Meyve Sebze ve Ürünleri Analizleri II 2+1+0 Zorunlu 4
GKK2210 Özel Gıda Ürünleri Analizleri 2+1+0 Zorunlu 3
GKK2212 Tahıl ve Ürünleri Analizleri II 2+1+0 Zorunlu 3
GKK2213 Fermente Ürünler Analizleri 2+1+0 Zorunlu 3
GKK2216 Mesleki Uygulama II 0+5+0 Zorunlu 4
GKK2217 Staj 0+0+0 Zorunlu 4
GKK2222 Duyusal Analizler 2+1+0 Zorunlu 3
[G] SECMES4YY Seçmeli Dersler 2.Sınıf 2.yarıyıl - Seçmeli 18 3
Toplam AKTS 42
Gruplu Dersleri Göster




https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?lang=tr&curSunit=5329