|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GID1101
|
Gıda Kimyası
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1102
|
Gıdalarda Temel İşlemler I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1103
|
Genel Mikrobiyoloji
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GID1104
|
Gıda Katkı Maddeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1105
|
Laboratuar Teknikleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1106
|
Hijyen ve Sanitasyon
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1107
|
Matematik
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1108
|
Kimya
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
TDI1101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1101
|
Yabancı Dil (İngilizce) I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
32
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1201
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GID1201
|
Et ve Ürünleri Teknolojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1202
|
Gıdalarda Temel İşlemler II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1203
|
Gıda Mikrobiyolojisi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1213
|
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri I
|
2+2+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1215
|
Tahıl Teknolojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1216
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDI1201
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1201
|
Yabancı Dil (İngilizce) II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GID1207
|
Gıda Analizleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1208
|
İlk Yardım
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1209
|
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1210
|
İstatistik
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1212
|
Gıda Maddelerinin Ambalajlanması
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1217
|
Hazır Yemek Sistemleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1218
|
Kalite Güvencesi ve Standartları
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1219
|
Fermente Ürünler Teknolojisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1221
|
Endüstriyel Mikrobiyoloji
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1222
|
Starter Kültürler
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1223
|
Duyusal Analiz Teknikleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1224
|
Baharat ve Uçucu Yağ Bilgi ve Teknolojileri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1225
|
İstatistik
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
GID1226
|
Mesleki İngilizce I
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
54
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GID2116
|
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GID2117
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2118
|
Alkollü ve Alkolsüz İçecekler Teknolojisi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2119
|
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2120
|
Tahıl Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
ATU2199
|
Akademik Türkçe*
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2108
|
Meslek Etiği
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2121
|
Mesleki İnglizce II
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2122
|
Özel Gıdalar Teknolojisi
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2123
|
İleri Analiz Teknikleri
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2124
|
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2125
|
Çevre Koruma
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2126
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2127
|
Halk Sağlığı
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2128
|
Gıda Mevzuatı
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2129
|
Bitkisel Yağ Teknolojisi
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
GID2130
|
Kalite Kontrol
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
HGC1200
|
Gönüllülük Çalışmaları
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
60
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ISE2300
|
İşyeri Eğitimi
|
12+0+0
|
Zorunlu
|
12
|
|
|
|
ISU2200
|
İşyeri Uygulaması
|
0+18+0
|
Zorunlu
|
18
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|