Bandırma Meslek Yüksekokulu / Gıda Teknolojisi - Dersler Yıl
1.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
AIT1101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 2+0+0 Zorunlu 2
GID1101 Gıda Kimyası 3+0+0 Zorunlu 4
GID1102 Gıdalarda Temel İşlemler I 2+0+0 Zorunlu 3
GID1103 Genel Mikrobiyoloji 2+1+0 Zorunlu 5
GID1104 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Zorunlu 3
GID1105 Laboratuar Teknikleri 2+1+0 Zorunlu 3
GID1106 Hijyen ve Sanitasyon 2+1+0 Zorunlu 3
GID1107 Matematik 2+0+0 Zorunlu 3
TDI1101 Türk Dili I 2+0+0 Zorunlu 2
YDI1101 Yabancı Dil (İngilizce) I 2+0+0 Zorunlu 2
Toplam AKTS 30
2.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
AIT1201 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 2+0+0 Zorunlu 2
GID1202 Gıdalarda Temel İşlemler II 2+1+0 Zorunlu 3
GID1203 Gıda Mikrobiyolojisi 2+1+0 Zorunlu 4
GID1213 Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri I 2+1+0 Zorunlu 4
GID1214 Et ve Ürünleri Teknojisi I 2+1+0 Zorunlu 3
GID1215 Tahıl Teknolojisi I 2+1+0 Zorunlu 3
GID1216 Süt ve Ürünleri Teknolojisi I 2+1+0 Zorunlu 3
TDI1201 Türk Dili II 2+0+0 Zorunlu 2
YDI1201 Yabancı Dil (İngilizce) II 2+0+0 Zorunlu 2
 [G] SECMES2YY Seçmeli Ders Bahar Dönemi - Zorunlu 2 1
Toplam AKTS 28
Gruplu Dersleri Göster Gruplu Dersler
3.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
GID2116 Et ve Ürünleri Teknolojisi II 2+1+0 Zorunlu 5
GID2117 Süt ve Ürünleri Teknolojisi II 2+1+0 Zorunlu 4
GID2119 Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri II 2+1+0 Zorunlu 4
GID2120 Tahıl Teknolojisi II 2+1+0 Zorunlu 4
GID2131 Zeytinyağı Üretim Teknolojisi 2+1+0 Zorunlu 4
 [G] SECME3YY Seçmeli Dersler (3 Yarıyıl) - Seçmeli 3 1
Toplam AKTS 24
Gruplu Dersleri Göster Gruplu Dersler
4.Yarıyıl Ders Planı
Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS Grup Kodu Grup Ders Adedi
ISE2300 İşyeri Eğitimi 12+0+0 Zorunlu 12
ISU2200 İşyeri Uygulaması 0+18+0 Zorunlu 18
Toplam AKTS 30




https://obs.bandirma.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?lang=tr&curSunit=4777