|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1101
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GID1101
|
Gıda Kimyası
|
3+0+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1102
|
Gıdalarda Temel İşlemler I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1103
|
Genel Mikrobiyoloji
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GID1104
|
Gıda Katkı Maddeleri
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1105
|
Laboratuar Teknikleri
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1106
|
Hijyen ve Sanitasyon
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1107
|
Matematik
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDI1101
|
Türk Dili I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1101
|
Yabancı Dil (İngilizce) I
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
AIT1201
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
GID1202
|
Gıdalarda Temel İşlemler II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1203
|
Gıda Mikrobiyolojisi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1213
|
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID1214
|
Et ve Ürünleri Teknojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1215
|
Tahıl Teknolojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
GID1216
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi I
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
TDI1201
|
Türk Dili II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
YDI1201
|
Yabancı Dil (İngilizce) II
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
[G] |
SECMES2YY
|
Seçmeli Ders Bahar Dönemi
|
-
|
Zorunlu
|
2
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
28
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
GID2116
|
Et ve Ürünleri Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
5
|
|
|
|
GID2117
|
Süt ve Ürünleri Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2119
|
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojileri II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2120
|
Tahıl Teknolojisi II
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
|
GID2131
|
Zeytinyağı Üretim Teknolojisi
|
2+1+0
|
Zorunlu
|
4
|
|
|
[G] |
SECME3YY
|
Seçmeli Dersler (3 Yarıyıl)
|
-
|
Seçmeli
|
3
|
|
1
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
24
|
|
|
|
Gruplu Dersleri Göster
|
Gruplu Dersler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
ISE2300
|
İşyeri Eğitimi
|
12+0+0
|
Zorunlu
|
12
|
|
|
|
ISU2200
|
İşyeri Uygulaması
|
0+18+0
|
Zorunlu
|
18
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|